Tränarutbildning C Dag 1 Torsåkers IF, 2020-09-20 kl. 08:30 t.o.m. 2020-09-20 kl. 17:00

Utbildning
Tränarutbildning C Dag 1
Plats
Torsåkers bygdegård/Torsåkers IP
Arrangör
Gestriklands Fotbollförbund
Startdatum
2020-09-20 kl. 08:30
Slutdatum
2020-09-20 kl. 17:00
Antal platser
24 (6 lediga)
Avgift
1 600,00 SEK
Utbildningsansvarig
Anders Nordén, anders.norden@fotboll.gastidr.se
Sista anmälningsdag
2020-09-17
Beskrivning

Kursen innehåller två dagar, detta är utbildningens DAG 1.
Du anmäler dig till dagarna separat!
GFF beviljar föreningen 50 % av kursavgiften genom idrottslyftet.

Svenska Fotbollförbundet Tränarutbildning C
TUC vänder sig till tränare för barn upp till och med 12 år men är också en obligatorisk instegsutbildning för alla som vill gå vidare inom Svenska Fotbollförbundets utbildningsprogram. Kursen består av två (2) kursdagar á åtta (8) timmar.

Mellan kursdagarna görs ett antal webbuppgifter.

Inom barnfotbollen ska barnen vara i fokus. De förtjänar att mötas av en varm och inspirerande miljö där de får möjlighet att växa som både fotbollsspelare och individer. Träningen ska ha spelet som utgångspunkt och präglas av en hög aktivitetsgrad och mycket glädje.

Innehåll:
I boken och webbplatsen som ingår i kursmaterialet får du träningstips och ett stort övningsregister med lekar, färdighets- och spelövningar samt hela träningsprogram. Du får också kunskaper om barns och ungdomars utveckling och konkreta förslag på hur du kan leda lärande och organisera träningen. Allt för att du ska bli tryggare i din roll som tränare och kunna erbjuda roliga och utvecklande träningspass när du står på planen med din träningsgrupp.

Låt dig inspireras inom områden såsom barns och ungdomars fysiska och psykologiska utveckling, tränarens förhållningssätt under match samt barnfotboll och lärande.

Medtag ombyte för praktikpass.