Tränarutbildning Futsal med start 13/10, 2019-10-13 t.o.m. 2019-11-24

Utbildning
Tränarutbildning Futsal
Plats
Forsbacka Gymnastiksal
Arrangör
Gestriklands Fotbollförbund
Startdatum
2019-10-13
Slutdatum
2019-11-24
Antal platser
24 (19 lediga)
Avgift
4 000,00 SEK
Utbildningsansvarig
Anders Nordén, anders.norden@fotboll.gastidr.se
Sista anmälningsdag
2019-10-09
Beskrivning

Utbildningen består av tre kursmoduler á en dag med mellanliggande webbperioder för självstudier. Det krävs att du har genomfört en Tränarutbildning C innan du går denna utbildning.
Du får en gedigen introduktion i spelets alla delar och hur du kan genomföra träningar för att utveckla spelarna och laget.
Lagets spelsystem i spelets olika skeden, fasta situationer, målvaktsspel och de specifika futsalteknikerna har en given plats i materialet. Futsalfys och värdet av en integrerad och matchlik träning av futsalfysiska kvaliteter tas upp utförligt. Planering och organisation av enskilda träningspass, träningsveckor och hela säsongen har ett eget avsnitt. Den moderna futsalpedagogiken framhålls och du får många tips och råd hur du med ett gott ledarskap kan skapa en positiv utvecklingsmiljö bland dina spelare och i ditt lag.
I utbildningen ingår också att analysera matcher och hur du kan skapa effektiva och vinnande matchplaner.

Efter avslutad utbildning kan det sökas ett idrottslyft på 2000 kr/deltagare. Idrottslyftet kan sökas för de tränare som är inom distriktet. Tränare från andra distrikt får vända sig till sitt eget förbund ang. idrottslyft.