Distriktsfotbollen i Coronatider

I tisdags kväll tog förbundsstyrelsen SvFF ett beslut kring tävlingsverksamheten i förbundstävlingar, detta kommunicerades via webb och mail vid lunch i onsdags.
GFF tävlings- och domarkommitté hade idag på fm ett webbmöte om hur vi nu ska förhålla oss till det beslut som förbundsstyrelsen tagit och deras rekommendationer till distriktsförbunden, vi beslutade vid detta webbmöte att beslut tas på söndag kväll.
Ett beslut togs och det är att DM gruppspel damer/herrar skjuts upp från och med idag tom söndag, vilket innebär att de lag som skulle spelat före söndagen är meddelade detta, beslut om vad som ska gälla för DM kommer efter söndagens möte.

Vi återkommer alltså med vad som kommer gälla för lokalfotbollen senast söndag kväll/måndag morgon.

Läs mer om SvFF förbundsstyrelse beslut.