Domarklubb

Gestriklands Fotbollsdomarklubb (GFDK)

Information

Om klubben:
Den 24e maj ägde ett möte kring att starta Gestriklands Fotbollsdomarklubb (GFDK) – Vilket nu har blivit verklighet. Denna domarklubb kommer att finnas till som stöd till domarkommitén och speciellt till alla domare i distriktet. Om det skulle uppstå frågor eller problem kan dessa föras vidare till domarklubben. Den kommer även att finnas till för att genomföra olika aktiviteter där samtliga medlemar i klubben kan medverka. Dessa aktiviteter kan till exempel vara att genomföra träningspass, olika fotbollsevenemang, eller föreläsningar. Det stora syftet med att starta en domarklubb här i Gestrikland är för att få till en större gemenskap bland alla domare oavsett nivå samt att stötta och hjälpa varandra. Därför hoppas vi att så många som möjligt väljer att gå med i domarklubben.

Medlemsavgift:
Under 2017 års säsong kommer ingen medlemsavgift att tas ut. Syftet med det är att se till att samtliga domare i distriktet får chansen att se vad som erbjuds. De aktiviteter som sker denna säsong kommer därför att betalas individuellt vid just det aktivitetstillfället. Under 2018 års säsong kommer det att utgå en medlemsavgift på 200 kr/person. Dessa pengar kommer då att gå till att genomföra de aktiviteter som tidigare nämnts.

Sociala medier:
Sociala medier kommer att användas i stor utsträckning för att nå ut med information till medlemmar om eventuella träffar eller liknande men även för att uppdatera med bilder från domaruppdrag, träningstillfällen eller från akviteterna. Förtillfället finns det en facebooksida med namnet: "Gestriklands Fotbollsdomarklubb" som man behöver en inbjudan för att kunna vara med i. Det finns även ett instagramkonto med namnet: "Gestriklandfdk". Tanken med instagramkontot är att nå ut med bilder från domaruppdrag och andra relaterade inslag som rör våra domare här i Gestrikland. Vi vill få ut bilder från domarupprag på alla nivåer på denna instagramsida. Bilder som medlemarna vill ska visas på instagramsidan kan skickas till dessa telefonnummer: 070-252 96 63 eller 070-373 58 42 eller till mail: gestriklandfdk@gmail.com

Styrelse:
Domarklubben kommer att ha en styrelse bestående av:
Ordförande: Mathias Carlsson
Vice ordförande: Martin Strömbergsson

Kassör: Erik Mattsson

Sekreterare: Pontus Carlsson

Klubbmästare: Joakim Nylén

Ledamöter: Mahbod Beigi, Rambod Beigi, Johan Bentzer, Ahmed Fidow, Micael Friberg.

Kontakt/Mail:
Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande mail: gestriklandfdk@gmail.com