Barn hjälper Barn 2/2

Lördag 2/2 spelas Barn hjälper Barn i Gavlehovshallarna Alfa och Nova.

I år är det 18 föreningar, 55 ungdomslag med 25 flicklag och 30 pojklag som spelar 95 stycken 12-minuters matcher nonstop.

Unikt med Barn hjälper Barn är främst att alla pengar skänks till Barncancerfonden, inga anmälningsavgifter, målsponsorer som skänker pengar för de mål som görs, alla betalar 20 kronor i entré.

Lagen är anmälda, spelprogram är klart, målsponsorer samlas in – nu laddar vi för en futsalfest lördag 2/2 på Gavlehov i hallarna Alfa och Nova.

I Alfahallen (den största hallen) kommer vi dela in två planer de första timmarna och sedan spela över hela planen, medans i Nova spelar vi över hela planen hela dagen.

I år är det 18 föreningar, 55 ungdomslag med 25 flicklag och 30 pojklag som spelar 95 stycken 12-minuters matcher nonstop.
Vi har ändrat på matchtiden för att alla lag som har anmält sig kan vara med.

Att tänka på lördag 2/2:

·   Kan vara trångt med parkeringar, fri parkering på grusplanen bakom Gunder Hägg stadion och mellan tennis och Gavleriinken, avgift på övriga parkeringar

·   Kom gärna ombytta

·  ALLA betalar 20 kronor i entré som skänks till Barncancerfonden

·   Kiosk kommer att finnas öppen i Alfahallen, allt överskott skänks till barncancerfonden

·   Ta reda på ert spelprogram i god tid och kom i tid

·   Tänk på att klockan rullar hela tiden mellan matcher, nollställs och startas, alltså ingen paus utan nästa match startar direkt efter den förre

·   När ett lag gör mål, springer målskytten förbi sekretariatet och får godis att dela med laget samt säger sitt namn i mikrofonen

·   Alla mål summmeras från alla matcher, så resultattavlan visat massor med mål totalt och inte per match

·  ALLT görs i syftet att ha kul och att samtidigt samla in pengar till Barncancerfonden

Frågor kring spelprogram eller annat för lördagen, kontakta Roger Hallqvist 070 546 68 35