Ny fotbollsutvecklare

Vi hälsar Eva Westin välkommen som fotbollsutvecklare på Gestriklands Fotbollförbund kansli. Jonas Liw har avslutat sin tjänst som fotbollsutvecklare och jobbar numera på Borgarskolan i Gävle som samrodnare för NIU/LIU fotboll, Eva startar sin tjänst hos GFF den 15/10 med har redan smygstartat lite med introduktion, läs mer om Eva här.

Jonas fortsätter som spelarutbildare (SU) för flickor och vi tackar honom för allt jobb han gjort som fotbollsutvecklare i GFF.

Eva kommer närmast från Sandvikens Implantatklinik där hon avslutar sin tjänst. Hon bor i Sandviken med man och tre barn, hela familjen är en aktiv idrottsfamilj med flera intressen. Som aktiv fotbollsspelare var det främst spel i Stensätra och IFK Gävle, men hon har även fuskat en del senaste åren i Sandivkens IF där hon även är ledare för flickor/damer som spelat i div.3, samt att hon är DFK för flickor -03.

Unersköterska, tandsköterska, beteendevetare, organisation och ledarskap med inriktning fotboll är några av de utbildningar som Eva har samlat på sig.

Eva kommer främst att ha ansvaret för tävlingsverksamheten i fotboll och futsal, samt domare.

Välkommen Eva!

Eva Westin