Nyhetslista:

Woody Ungdomsledarstipendium

Woody ungdomsledarstipendium riktar sig till ungdomsledare i föreningar med lag i distriktens ungdomsserier. Stipendiet ska ge de utvalda ungdomsledarna kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte under en utbildningsdag.

Ansökningstiden för 2016 är mellan den 1 april till 31 augusti.

UEFA B

Gestriklands Fotbollförbund tillsammans med Hälsinglands- och Dalarnas Fotbollförbund arrangerar tränarutbildningen UEFA B-diplom.
Utbildningen består av 13 kursdagar och sträcker sig över tiden 29/10 2016 - början av april 2017 och kurstillfällena är uppdelade i flera moduler som är placerade i Dalarna, Ljusdal och Gävle.

Fotbollsportalen

Nuöppnar vi Fotbollsportalen - svenskfotboll.se/utbildning. Här har vi samlat allt kring tränar- och spelarutbildning och dessutom lagt till nya möjligheter att skapa egna övningar och pass. Fotbollsportalen är utvecklad tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och vi är övertygade om att det stora arbetet som ligger bakom Fotbollsportalen kommer uppskattas stort i fotbollsrörelsen!

Tränarträff 27/9

I samband med den allsvenska matchen mellan Gefle IF – IFK Norrköping söndagen den 27 september bjuder Gestriklands Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarna i samverkan med Gefle IF och Svenska tränarföreningen in till tränarträff

Inbjudan till träffen finns här.

Grundkurs Futsal

SvFF bjuder in till tränarutbildningen "Grundkurs Futsal"
Kurserna kommer att hållas i 6 olika städer, vid olika tidpunkter i höst.

Inbjudan finns att ta del av på SvFF:s hemsida fogis.se/grundkurs-futsal samt som PDF här.
Sista anmälningsdag är måndag 28/9

Att finna och utveckla talang

Den 14 oktober arrangerar SISU Idrottsutbildarna i samarbete med Högskolan i Gävle två öppna föreläsningar med PG Fahlström, helt kostnadsfritt för dig som är aktiv i en idrottsförening.

"Vad talangutveckling handlar om är att skapa en träningssituation där spelarna trivs, vill komma tillbaka och vill lära sig - länge."

Varför slutar tjejer idrotta?

Gestriklands FF bjuder i samarbete med SISU Idrottsutbildarna in till en föreläsning av Jesper Fundberg, Fil.dr. i etnologi och lektor i idrottsvetenskap från Malmö Högskola, som handlar om hans forskning angående varför slutar tjejer med idrott.

Tillslagsutbildning

Lördag 27/6 kör Eija Feodoroff en tillslagsutbildning för ledare.
Utbildningen startar 09.00 och håller på till 17.00, kostnaden för utbildningen är endast 500 kronor.
Plats - Brynäsvallen (Gävle)

Ta chansen att utvecklas i tillslagsträning med världens bästa tränare på detta område.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter