Fotbollsportalen

Nuöppnar vi Fotbollsportalen - svenskfotboll.se/utbildning. Här har vi samlat allt kring tränar- och spelarutbildning och dessutom lagt till nya möjligheter att skapa egna övningar och pass. Fotbollsportalen är utvecklad tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och vi är övertygade om att det stora arbetet som ligger bakom Fotbollsportalen kommer uppskattas stort i fotbollsrörelsen!

Nu kan du inspireras av Spelarutbildningens VAD spelarna ska lära sig och ta del av tränarutbildningens HUR träningen kan genomföras.
Portalen ger dig dessutom verktygen för att skapa egna övningar som du enkelt kan spara ner i träningspass och ta med dig till träningen. Du kan även få tillgång till hundratals övningar från Svenska Fotbollförbundet. Du kan också inspireras av Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan och skapa föreningens plan för spelarutbildning.
Vill du vara en uppdaterad tränare är det här en av platserna du ska vara en del av!

Fotbollsportalen består av fyra delar:

  1. Övningar och träningspass
  2. Tränarutbildning
  3. Spelarutbildning
  4. Min sida

Övningar och träningspass

Här finns ett planeringsverktyg för att skapa egna övningar och möjlighet att ta del av en övningsbank med rörliga bilder, samt skapa och dela träningspass. Ta med dig övningarna ut på planen i din mobil eller surfplatta.

Tränarutbildning

Webbplatserna med alla övningar och föreläsningar från de utbildningar du genomfört.

Spelarutbildning

här finns SvFF:s spelarutbildningsplan, Fotbollens Färdigheter och NIU-verksamhetens studieplan. Här kan man också skapa föreningens egna spelarutbildningsplaner.

Min sida

Tips på kommande utbildningar från fotbollsdistrikten samt lista på de utbildningar du genomfört (om du registrerar dig). Mycket är helt kostnadsfritt men du har också möjlighet att köpa utbildningsmaterial och anmäla dig till kurser.

Kolla in introduktionsvideon överst i denna artikel och registrera dig sedan på Fotbollsportalen för att bekanta dig med innehållet.

http://fogis.se/arkiv/startsida/2016/06/valkommen-till-fotbollsportalen/