Föresläsningstips

Häng med på en viktig resa för din förening! Charbels mål är att beröra och få sina åhörare att vilja bemöta alla människor med vänlighet. Han vill hjälpa oss att inse att vägarna till en mer inkluderande idrott egentligen inte är så komplicerade.
Charbel Gabro utsågs till Årets Talare både 2018 och 2019 – med en sällsynt närvaro griper han tag i frågor om mångfald och inkludering.
Välkommen 16/3 18.30-20.00 till "Mångfald – en resa du inte vill missa" (digitalt). Kostnadsfritt i samverkan med RF-SISU, för mer info och anmälan se inbjudan.

Inbjudan (PDF)

CharbelGabro, är föreläsaren som älskar att beröra och utmana din tankevärld. Med en sällsynt närvaro griper han tag i frågor om mångfald, integration och inkludering.

I takt med att samhället förändras så måste även idrottsrörelsen göra det –i det viktiga arbetet för allas rätt att delta inom idrotten väcker Charbels föreläsning viktiga frågor och hjälper oss att inse att vägarna till en mer inkluderande idrott egentligen inte är så komplicerade.

Följ med på en tankeväckande resa där vi får med oss insikter, ett minnesvärt kunskapslyft och många skratt!

Charbel Gabro baserar sin föreläsning både på forskning och på sin egen erfarenhet av utanförskap och kulturkrockar. Han har arbetat med människor på flykt i Sverige och på Lesbos. Han ifrågasätter och skakar om.

Charbel vill öka förståelsen för vad nyanlända går igenom, när de kommer till Sverige. Hur lätt är det egentligen att anpassa sig till nya strukturer och förstå våra sociala koder, när det liv de hittills levt har lärt dem det motsatta?

Genom att avdramatisera kulturmöten ger han sina åhörare en vilja att bemöta alla människor med vänlighet.