Uppdaterade riktlinjer Covid-19

SvFF:s coronariktlinjer och råd har uppdaterats under måndagen 1/3 - läs mer på SvFF sida

Förändringarna innebär följande:

  • möjligheten för barn och ungdomar födda 2005 och senare att spela enstaka matcher tas bort till följd av att FHM fr.o.m. 2021-03-01 ändrar sina allmänna råd för idrotten,
  • SvFF:s Tävlingskommitté beslutade den 25 februari att U21 Allsvenskan ska betraktas som yrkesmässig idrott, och därmed undantas från förbudet att spela matcher. Beslutet är villkorat av att spelarna som deltar i matcherna till en majoritet ska bestå av spelare från föreningarnas representationslag, som inte går i grund- eller gymnasieskola, samt att av SEF framtaget protokoll för genomförande av de professionella SEF-klubbarnas matcher under Covid-19 i tillämpliga delar ska följas.

Föresläsningstips

Häng med på en viktig resa för din förening! Charbels mål är att beröra och få sina åhörare att vilja bemöta alla människor med vänlighet. Han vill hjälpa oss att inse att vägarna till en mer inkluderande idrott egentligen inte är så komplicerade.
Charbel Gabro utsågs till Årets Talare både 2018 och 2019 – med en sällsynt närvaro griper han tag i frågor om mångfald och inkludering.
Välkommen 16/3 18.30-20.00 till "Mångfald – en resa du inte vill missa" (digitalt). Kostnadsfritt i samverkan med RF-SISU, för mer info och anmälan se inbjudan.

Inbjudan (PDF)

DM Herrar

Vecka 6 så drog vi i handbromsen vad det gäller gruppspel DM Herrar 2021, detta då vi inte såg det som möjligt att spela planerade matcher i februari och mars.

Samtliga anmälda lag avanmäldes och informerades om detta samtidigt som man erbjöds anmäla sig till DM Herrar 2021 i cupform med matcher i april och maj.

Nu är lottningen klar och spelprogram finns.

Inspirationsföreläsningar

Drömmer du om vägen till allsvenskan?
Hur jag blev elitfotbollsspelare?
Ta chansen att lyssna på några som tagit sig dit!
Digitala föreläsningar som kanske kan ge inspiration att fortsätta sin satsning på fotboll.
24/2 19-20 Kim Sundlöv och Ellinor Johansson - INBJUDAN
25/2 19-20 Erik Larsson - INBJUDAN

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter