Senaste om riktlnjer Covid-19

SvFF publicerade 11/12 nya uppdaterade riktlinjer - länk till SvFF sida

Med FHM:s nya föreskrifter som grund tillåter SvFF:s uppdaterade riktlinjer (från den 14 december) att personer födda 2004 eller tidigare kan genomföra viss träning. När det är möjligt bör träningen genomföras utomhus och i mindre grupper.

Matcher, inklusive träningsmatcher, och tävlingar med spelare födda 2004 eller tidigare ska inte genomföras för närvarande.
Sedan tidigare gäller undantag för spelare som yrkesmässigt utövar fotboll – dessa spelare kan alltså delta i matcher och tävlingar.

Personer födda 2005 och senare får redan idag genomföra träning, förutsatt att råd för att förhindra smittspridning följs. Från och med den 14 december får spelare i denna åldersgrupp också spela enstaka matcher. Ett lag bör inte genomföra mer än en match per vecka och lag bör bara möta lag från samma region. Seriespel, cuper och sammandrag ska undvikas och matcherna ska om möjligt spelas utomhus.

#kanduvisslajohanna

Gestriklands Fotbollförbund domarkommitté bjuder in tlll informationsträff för tjejer/kvinnor som är intresserade av att utbilda sig till distriktsdomare 2021.

Informationsträff 17/2 18.00 Scandic Väst, Gävle - INBJUDAN (PDF)
Anmälan till informationsträffen görs här (länk)
Domarutbildningen #kanduvisslajohanna genomförs helgen 13-14/3 och är kostandsfri.

Vill du bli distriktsdomare?

Gestriklands Fotbollförbund domarkommitté bjuder in tlll informationsträff för personer som är intresserade av att utbilda sig till distriktsdomare 2021.

Informationsträff 24/2 18.00 Scandic Väst, Gävle - inbjudan (PDF)
Anmälan görs på webben här - länk.
Efter informationsträffen bjuder GFF DK in personer att gå utbildningen steg 1 som genomförs 20-21/3

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter