Sökes - Spelarutbildare pojk (SU)

Vår spelarutbildare pojk, Stefan Söderholm, har avslutat sitt uppdrag och vi söker nu en ny spelarutbildare. Som spelarutbildare har man bland annat ett övergripande ansvar för spelarutbildning till pojkar i distriktet, man är även länken mellan distrikt och SvFF. Uppdraget som spelarutbildare uppskattar vi till 40 dagar/år och ersättning betalas ut efter det.

Vi vill gärna ha in ansökan senast 25/5, Annons SU pojk

Min Fotboll

Genom att ge spelare, ledare, föräldrar och supportrar möjlighet att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultatrapportering i appen kommer alla som är intresserade och stöttar ett lag att kunna följa och vara en del av allt som händer kring lagets matcher.

Läs mer på SvFF sida om Min Fotboll

Spelklar

Som aktiv fotbollsspelare i en förening som ingår i Svenska Fotbollförbundet så är du försäkrad genom Folksam och har tillgång till gratistjänsten Råd och vård för idrottsskador. Dit ringer du och får professionell vägledning och hjälp om du blir skadad vid träning eller match.

Läs mer på SvFF sida (länk)

Samverkan med spelbolag

Då vi förstått att spelbolag närmat sig era medlemsföreningar med förslag på sponsringssamarbeten, och om ni får frågor om detta, påminns om hur vi inom svensk fotboll ser på detta på den nya omreglerade spelmarknad som gäller sedan den 1 januari, läs mer på SvFF sida (länk)

Regionala Futsalligan 2019/2020

SvFF har förlängt anmälningstiden till 10/5 för den regionala futsalligan 2019/2020 damer.
Just nu 41 lag anmälda och på länken nedan redovisas vilka.

Läs mer på SvFF sida (länk)

Fotbollsportalen

Du har väl ett konto till fotbollsportalen?
Här bygger du dina egna övningar/träningspass samtidigt som du kan dela med dig av dina och andras.
Hur kommer du igång?

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter