Sänd er match genom appen Min Fotboll

Eftersom matcher för barn- och ungdomar enligt SvFF.s skarpa rekommendationer och våra direktiv ska genomföras utan publik är det ett utmärkt tillfälle att livesända matcherna genom appen Min Fotboll. Det är superenkelt att sända, men du behöver en roll som ledare/admin eller som rapportör för laget som du ska filma om du ska lyckas.

Så här gör man

Viktig föreningsenkät om ekonomiska konsekvenser

Torsdag 16/4 öppnades möjligheten att besvara Riksidrottsförbundets enkät där alla RF-anslutna föreningar får ge sin bild av coronakrisens konsekvenser på ekonomi och verksamhet. Enkäten handlar om kartläggning av konsekvenserna för att bland annat ha ett bättre underlag i fortsatta samtal med regiering kommuner för kommande stödinsatser.

Samtliga idrottsföreningar i Sverige har nu möjlighet att svara på enkäten och är en förutsättning att besvara för de föreningar som behöver söka kompensation i ett senare skede.

Enkäten finns i IdrottOnline och behöriga att fylla i enkäten är de som i IdrottOnline är registrerade med rollerna ordförande, kassör, idrottsmedel firmatecknare, LOK-stödsansvarig firmatecknare eller huvudadministratör.

Mer in om hur föreningen fyller i enkäten finns här.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter